Rau ai facut ca te'ai epilat. dar ma rog, sa trecem peste asta incearca sa nu'ti mai bazai,, cosurile'' poate epilarea nu a fost facuta in mediu dteril, si nu cu instrumente surate...vezi aici cum sa te ingrijesti in zona intima
http://www.acasatv.ro/......e-pui.html
Eu zic sa mergi la un salon.. Probabil iti este rusine, dar si fetele alea au ce ai si tu. Cosurile vor trece cand va creste firul de par.
Incearca sa te dai cu un dezinfectant inainte de epilare si spala-te bine si pe maini, si vezi ca totul sa fie curat, tot ce folosesti. Dupa epilare foloseste o crema speciala (se gasesc in farmacie - creme dupa epilat, recomand una de la Farmec cred, oricum romaneasca, ieftina si eficienta).
In prima zi, cel putin, dupa epilat, cand zona inca este sensibila sa ai lenjerie intima din bumbac; cea din sintetic irita pielea.
Ca sa scapi de iritatia de acum, foloseste o crema de galbenele (e antiinflamatoare), si curata zona zilnic. O sa treaca in timp.
Am incetat sa ma mai epilez asa des si dezinfectez zona f bine inainte si mainile. mi-au ramas semne cu ce pot sa ma dau acum? acum stau si ma gandesc ca ar fi mai bine sa ma epilez la salon dar imi e rusine pentru ca am semnele alea f uratE cu ce sa-mi dau sa dispara chestiileee urate?