Am uitat sa spun ca pe 29 si 30 aprilie am avut o secretie maronie care apoi nu a mai fost.insa am baut 1/2 pahar vin alb pe 30. oare a afectat asta? am citit ca de la vinul alb intarzie insa...a intarziat cam mult.intr-adevar sunt si cam stresata de o vreme.ast rasp voastre.ms,pupici
Bună.
Dacă cunoști că ai avut contact sexual cu o protecție scăzută sau lipsa sa, orice este posibil.
Dacă și următorul test tot negativ iese, bea ceai de crețișoară, reglează menstra.
Pa, pa.
Esti racita la ovare nu te speria asa mi se intampla si mie intr-o luna nu mia venit.si daca ai avut o secretie maronie trebuie sa.ti vina nu te speria:*
Da am avut secretia dat acum 8 zile dupa care nu am mai avut...am facut acum si al 2lea test si tot negativ a iesit.nu stiu ce sa cred.ce poate fi? oare poate fi totusi sarcina si testul sa nu imi indice?
Daca testul a iesit negativ nu e sarcina, dar ar trebui sa mergi la un consult ginecologic sa vezi care e problema, poate fi o raceala, chisturi ovariene sau altceva, oricum afla ce este si rezolva problema.
jhgkuyt6 întreabă: