Buna,
Cateodata mi se intampla si mie sa am problema aceasta. Bea multa apa, ca sa nu-ti fie nici buzele atat de uscate si foloseste un strugurel bun. Mai ales cand iesi afara si bate vantul sau e frig. Astfel ar trebui sa iti treaca destul de repede
Aproape aceeasi problema am avut si eu...numai ca nu aveam ticul tau.
Nu mai face asta in viata ta! Este foarte urat. Arata urat. Gandeste`te ce baiat ar vrea sa te sarute daca ti-ar vedea buzele .
Du`te cat poti de repede la farmacie si cumparati un balsam de buze. Da`ti de fiecare data cu el. Cum se duce cum iti dai iar. Si tot asa mai ales cand iesi afara il ti NON STOP dupa tine.
Asa fac eu si am buzele mereu catifelate .
Si scapa de ticul ala si o sa fi perfecta.
Pup :*.
Pai eu stiu un fel de truc.Trebuie sa ai un balsam foarte bun si o periuta de dinti pe care nu o mai folosesti(poti sa o folosesti dar ai grija pentru ca o sa cureti pielitele cu ea si gandeste-te ca dupa aia te speli pe dinti :-&). In primul rand iti umezesti putin periuta si te dai cu ea pe buze(nu apasa foarte tare pentru ca o sa inceapa sa sangereze ). Apoi aplici mult balsam de buze.Asta e tot.Nu e nimic greu. O da si scapa de acest tic pentru ca este foarte rau. Sper ca te-am ajutat .
Incearca sa le dai cu strugurel sau cu crema de galbenele, dar nu le mai umezi si nu le mai freca, mai ales iarna, cand e frig. Din cauza asta ti se parlesc. Nu ti le mai smulge pentru ca din acest motiv si pentru ca le umezesti cand iesi afara si e frig ti se crapa. Da-te cu strugurel sau cu crema de galbenele cateva zile si isi vor reveni. Si apoi sa nu le mai umezesti iarna cand iesi afara si in nici un caz sa le smulgi, pentru ca ti se vor face la loc in acelasi fel! Sper ca te-am ajutat. Imi dai o fundita?