Daca ginecologul ti-a zis ca nu esti insarcinata atunci asa este, mai bine ca el nu stie nimeni
Ai facut calcul la ce si trebuia sa vina pe 15-11? Mos Craciun sau cine? Ovulatia este o faza a ciclului menstrual deci se intinde pe o anumita perioada de zile. Iara tu faci sex frecvent in perioada de ovulatie. Ovulatia incep de cand ovulul se desprinde de ovar si pina cand se prinde de uter. Poate ai vrut sa spui ca ai facut sex in periaoda cand ovulul era fertil.Asta e alta poveste. Ovulul este fertil o singura zi si nu stiu ce calcul ai putea sa faci sa fii atat de sigura.Insa daca ginecologul a spus ca nu esti gravida atunci e in regula. Iara ce tu trebuie sa stii este durata ciclului tau menstrual nu ovulatia.Pe baza ciclului stabilesti si periaoda de fertilitate, adica in ce zi poti ramane sau in ce zile te poti feri sa nu ai surprize. Iara ciclu nu iti vine.Tu voiai sa spui ca ti-a venit menstruatia aia e altceva e tot o faza a ciclului.Vezi ca ciclul asta este diferit de la un organis la altu. Poate avea 21 sau 30 si de zile.Tu trebuie sa cunosti cate zile are ciclul tau si daca este regulat sau nu.Chestia cu sanii si cu greutatea depinde de cati ani ai sau stiu si eu ce si cat manainci. Iara sanii cresc odata cu luarea in greutate. Daca te ingrasi se ingrasa si sanii. Daca salbesti si sanii slabesc sa nu zic altceva.Intreaba parintii sa te invete si daca le este rusine intreaba medicu daca tot ai fost pe acolo.
Daca nici ginecologul, nici testul de sarcina nu spune nimic... de ce ar fi o problema? Fa sex cu prezervativu' daca nu vrei un bebe!
Poti sa te ingrasi, sa ti se volupteze sanii si sa ti se faca ciclul de culoare maronie. E ceva normal. Ti se dezvolta corpul.