Foloseste absorbante, nu ai ce sa faci, daca spui ca esti in clasa a 8'a e posibil ca inca menstuatia sa nu iti fie regulata si nu e o regula sa iti vina tot pe aceea data. Dar ca sfat eu iti spun sa nu te mai gandesti la asta cu cat iti doresti sa nu iti vina ciclul pe o data fix atunci iti vine, asta iti spun din proprie experienta, imi doream sa nu imi vina ciclu la mare si chiar atunci mi-a venit sau de craciun la fel. Eu iti spun sa nu te mai gandesti la asta si sa iti cumperi absoarbante always, eu pe astea le folosesc mereu si tot timpul au fost foarte bune, nu s-a miscar din pozitia lor, si atunci cand am avut un flux mult mai abundent m'a mirat ca nu s'au rupt sau chestii de genul ci au tinut, si in aceea perioada poarta absorbantele pe chiloti normali, nu boxeri sau tanga sau mai stu eu ce, ci pe chiloti normali deoarece se aseaza absorbantul mult mai bine si te simti mai confortabil, de preferat sa iti cumperi niste chiloti mai mari dar care sa nu cada de pe tine dar sa te simti foarte confortabil in ei.
Ufff, foloseste ''tampax'' sunt cele mai comode atat O.B. cat si absorbante!
Daca nu ai menstruatia regulata, poate ai norocul sa nu iti vina tocmai atunci.
In orice caz, sa iti iei la tine niste absorbante sau ceva.
Si mie mi s-a intamplat sa fiu pe stop la ocazii mai speciale si chiar daca nu m-am simtit tocmai confortabil, am folosit absorbante.
Nu ai ce sa faci, asta este. Inca un motiv pentru care e greu sa fii fata!
anonim_4396 întreabă: