| Kate1828 a întrebat:

Bună fetelor! Care sunt simptomele voastre cu câteva zile înainte de menstruatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IonelaIasmina a răspuns:

Bună!
Cam ce dureri ai tu?
Eu de obicei nu am dureri, doar îmi apar coșuri și am mici dureri în partea dreaptă. Dar mai pe scurt....eu nu am dar... uite cele mai comune semne la unele femei:
Pată albă pe lenjerie, apar coșuri(acnee), te doare burta(în ambele părți, sau poate fi decât într-una dintre părți, drepta sau stânga), dureri musculare sau osoase(dor oasele, mușchii, spinarea, mijlocul, picioarele mâinile, etc..cam tot.), durere de sâni, durere de cap, nervozitate, simți nevoie de atenție, poftă de dulce...și cam astea sunt cele mai multe!
Ți-am spus, eu nu am dureri, dar...în cele mai multe cazuri pot fi durerile de mai sus.
Sănătate multă!
Funda? happywinking

| Kate1828 explică (pentru IonelaIasmina):

Inainte aveam dureri minore, dar am avut o perioada foarte stresantă și durerile s-au intensificat+au apărut altele noi.Dar e o întrebare pusa de curiozitate.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru Kate1828):

Este perfect normal.
Sănătate!

| Kate1828 explică (pentru IonelaIasmina):

La fel!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Personal, nu am avut nici un simptom, nici macar dureri.

| dullcat a răspuns:

Dureri de sani, cosuri pe fata, senzatie de disconfort in zona burtii.

| Freya1 a răspuns:

Uneori nici unul.Adica cel mult niște scurgeri albe mai abundente și după la câteva zile vine.
Alteori am dureri de sâni, burta, spate...