| Mia999 a întrebat:

Buna fetelor, de vreo cateva luni in ultimele zile de menstruatie ma ustura cand urinez, si nu e din cauza absorbantului pentru ca ma ustura in vagin iar usturimea "persista"si dupa ce urinez destul de mult timp si ma jeneaza. de la ce poate fi? avand in vedere ca ginecologul nu mi-a spus ca as avea vreo afectiune jos, sau ceva de tratat. Orice parere m-ar ajuta.Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sigur nu te irita absorbantul? Incearca sa schimbi firma sa vezi daca ai aceeasi problema. Nu inteleg daca ai fost la doctor de ce nu i-ai spus direct asta, oricum daca el n-a avut ce sa faca noi nici atat.

| Cătă1205 a răspuns:

Spala. te si ia. ti o crema ceva sau ceva de genu.

| BeatriceMaria04 a răspuns:

Sincer, si eu am patit la fel in a IV-a luna de menstruatie si a tot persistat. La fel mi s-a intamplat si mie cu ginecologul, dar mama m-a indemnat sa imi fac o analiza a urinei si mi-a descoperit doctorul o infectie vaginala. S-a tratat rapid, insa eu asta te sfatuiesc! (P.S, funda?