| J0B0MAT a întrebat:

Buna fetelor. Imi puteti spune si mie ce sa fac pentru a opri caderea parului? Am 19 ani si imi cade enorm de mult par. Stiu ca e normal sa cada, dar totusi, nici chiar asa cat imi cade mie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Da, 19 ani... abia esti major de 1 an.

Acum inteleg de ce aberezi la bodybuilding cu "masa musculara si slabire" in acelasi timp.

| J0B0MAT explică (pentru Cosmin86):

Sunt majorA.Nu aberez deloc.N-ai ce face si ma urmaresti acuma?laughing
Hai sa zicem ca daca faci sport pentru cresterea masei musculare si mananci ca spartu, normal ca nu o sa ti se reduca tesutul adipos.

| Cosmin86 a răspuns (pentru J0B0MAT):

TREBUIE sa mananci ca spartul!

Arnold manca 4 kg de carne pe zi!

Altfel doar slabesti... si masa musculara ramane cam la fel.

| J0B0MAT explică (pentru Cosmin86):

A,pai atunci se intelege de ce 10 ani ai facut sport laughing
Pe bune, eu am facut 1 an sport si nu am mancat ca sparta si am slabit si mi-a si crescut masa musculara. Daca luam si suplimente probabil imi crestea mai mult.
Tu probabil vrei si masa musculara si tesut adipos ca allfel nu ai de ce sa mananci ca spartul.In fine, crezi ce vrei si faci cum vrei.
Pa pa.Nu mai am timp de pierdut cu tine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Cate discuri legi de tine cand faci tractiuni? Eu la 95 kg leg 30-40 kg de mine.

"ca sparta", deci esti fata... nu ai nicio treaba cu bodybuildingul!

Eu vb de masa musculara serioasa, NU de copii pampalai si firavi, care "pun muschi", dar poarta acelasi numar la tricou!

| Anonimuserr a răspuns:

Bună,

Nu e bine, trebuie să te vadă totuși un dermatolog.
Ai putea să folosești un șampon anti cădere păr asta așa ca paleativ. Este posibil de asemena să ai lipsă de vitamina A.
Încearcă Revalid Shampoo
http://www.divahair.ro/......ii_parului
http://www.kudika.ro/......rului.html
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=244317&forum=23

Și uleiul de ricin este bun pentru regenerare.
Totuși ar mai fi o soluție foarte bun că RicapilRapid 200 RON costă.

| J0B0MAT explică (pentru Anonimuserr):

Am incercat si revalid si alte sampoane, am luat si vitamine, calciu, magneziu, fier si degeaba.
Si eu cred ca cel mai bine ar fi sa merg la un medic, dar na, speram sa rezolv problema altfel.:d

| Anonimuserr a răspuns (pentru J0B0MAT):

Ar exista un tratament de excepție după cum îl numesc ei.
Faci comandă la Ricapil Rapid. Nu numai că pote scăpa de calviție un bărbat prin aplicarea acelei spume pe cap dar și regenerează părul pentru a avea un păr puternic. S-ar putea totuși să fie o dezamăgire și numai reclama să fie de el.
Vezi și http://www.ele.ro/......ului-12761
Trebuie oricum indicați factorii care generază căderea părului. Foliculii aceea cu siguranță au o problemă. Părul nu este hrănit bine.

Hmm, parca nu as crede ca face minuni...

Multu ' happy

Cu mare drag!
Știi cum e, se scriu multe pe site-uri pe net. VOrba aia. până nu testezi pe pielea ta să vezi clar ce și cum nu vei știi dacă este eficient sau nu. Unii pot spune clar fără să mintă că le-a fost de mare ajutor, alții contrarul.

Normal. Vreau sa incerc niste pastile, ca sampoane, masti si alte nebunii nu au dat roade.

Îți doresc multă sănătate, sper să rezolvi să reușești! Te-am ajutat și e ucu ce am putut. Uleiu lde ricin este într-adevăr bun dar există și alte metode.

Mersi la fel! : )

| Kriss96 a răspuns:

Am avut si eu problema ta acum vreun an si ceva. Cea mai buna solutie este uleiul de ricin! Crede-ma nu mai imi cade parul de atunci aproape deloc. Nici la baie. Abia pierd 2-3 fire pe zi. Iar atunci cand imi cadea pur si simplu scoteam cate un pumn de fire si peste 5 minute daca bagam mana iar scoteam unul. A fost groaznic si stiu cum te simti.
Uleiul de ricin il gasesti la farmacie si este un remediu foarte ieftin de asemenea. Eu l-am folosit cam o luna daca tin bine minte. Nu la fiecare spalare. Eu am parul cu tendinta de ingrasare si il spal la 3-4 zile. Uneori mai omiteam sa folosesc si uleiul pentru ca e mai complicat. Trebuia facuta o masca din 2 lingurite de ricin, 2 lingurite de ulei de masline (dar daca nu ai nu pune si gata) si un galbenus de ou. Eu mai puneam si cateva picaturi de lamaie pentru ca masca era foarte grasa si niciodata nu iesea bine din par. A doua zi ziceai ca nu m-am spalat. A functionat foarte repede avand in vedere ca am mai si omis sa-l folosesc iar dupa o luna si pana azi mie abia imi cade parul.
Mai exista si pastile de la Revalid daca iti este mai usor insa uleiul de ricin este sfant.

| J0B0MAT explică (pentru Kriss96):

Mi-am dat de cateva ori cu masca asta, dar imi ingrasa parul si am renuntat.

| veryhonest a răspuns:

Si mie imi cadea la un moment dat, si mama mi-a spus ca poate am cancer.
... probabil e la fel si pentru tine.

| J0B0MAT explică (pentru veryhonest):

laughing)Copil traumatizat

| veryhonest a răspuns (pentru J0B0MAT):

Razi cat mai poti...

Vreau sa mor de ras.

Stiu.Tocmai de aia am zis.Ar fi cel mai frumos scenariu; sa mor cu zambetul pe buze.