| GEORGIANA3489 a întrebat:

Buna fetelor, in legatura cu anticonceptionalele, am vb cu doctorul si mi s-a spus ca e normal doua luni sa am scurgeri, dar eu am scurgeri de 11 zile si nu sunt mari, dar vizibile, o sa am aceste scurgeri toata luna? [Am 17 ani si e prima oara care iau]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Eu am luat 5 ani de zile diferite anticoncepționale, și nu am pățit decât o singura data sa sângerez 14 zile încontinuu, doctorul a zis ca e din cauza ca nu le iau la aceeași oră sau am uitat sa iau pastile, si avea dreptate. Am început sa le iau la aceeasi oră, si nu am mai avut probleme. În primele luni nu am avut niciun fel de sângerari sau scurgeri dar am auzit ca unele fete au mai avut. Depinde cum răspunde corpul tău la ele, vezi si tu dacă sângerezi prea multe zile nu prea e normal, mergi la medic să îți dea altele, sunt mai multe mărci de anticoncepționale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e normal.

Răspuns utilizator avertizat