Da, protej slipurile, servetelele intime cu parfum si alti iritanti pentru zona sensibila, balsamul de rufe folosit pe lenjeria intima, lenjeria intima sintetica, pantalonii f mulati, gelul intim cu care te speli : toate aceste lucruri pot fi factori declansatori.
Renunta la fiecare in parte daca esti mai sensibila.
Nu am avut candidoza thanks god
O sa scapi de ea dar trebuie sa ai grija de tine ca sa nu mai reapara, daca mai iei tratament cu antibiotice cere si un antifungic de la farmacie pentru a proteja flora.
Mananca alimente bogate in probiotice : iaurturi, kefir branzeturi fermentate [ nu proaspate ].
Odată ce ai avut, esti tot mai predispusă sa ai. Din cauza asta trebuie sa ai mai multa grija decât în mod normal. Zic eu ca principalul factor sunt servetelele pentru bebe. Foloseste șervețele intime si un gel intim. Schimba proteslipul de mai multe ori pe zi si sper sa nu mai ai probleme. Stiu cum e si e groaznic
Sucurile SUNT dulciuri :P
si inca de cel mai rau tip, pentru ca fiind lichide, zaharul se absoarbe cel mai bine de organism
insa pentru problema ta, am gasit asta:
https://www.secom.ro/......-tratament
sper sa te ajute;)
Asta nu e o raceala ca sa ne confruntam toti cu ea macar o data in viata. E o infectie grava. Trebuie sa te reintorci la medic, nu sa te tratezi dupa ureche.
alexandra1111111 întreabă:
Mario1996 întreabă: