Nu exista asa ceva. Nici macar una care sa-ti puna viata in pericol, cu atat mai putin o metoda cu riscuri acceptabile.
Bună.
Oprirea menstruației îți va aduce probleme de sănătate,iar luna viitoare când va veni din nou o să ai scrugeri și dureri insuportabile,deci mai bine nu o opri.
Menstruația se oprește cu anticoncepționale,așa am auzit. Mai poți întreba și la o farmacie, dar nu îți recomand deloc, îți faci rău cu propriile mâini.
Numai bine!
Ai grijă ce decizii iei.
Din cate stiu, cu vitamina ca, dar se da doar pe reteta si nu e recomandabli, poate te trezesti cu vreo infectie, trebuiesc eliminate resturile alea daca nu le elimini se dezvolta bacterii si te trezesti cu complicatii... mai bien stai cuminte.
Nu ar trebui sa iti opresti mendtruatia pentru ca nu e sanatos iar luna urmatoare vei avea niste dureri insuportabile si scurgeri desutul de abundente iti spun din experienta.eu am oprit-o cu vitamina ca dar din pacate nu se da decat cu reteta de la medic iar eu am facut roste de ea printr-o prietena care avea prescrisa asa ceva
Matusa mea (e doctora) mi-a spus ca se opreste cu anticonceptionale dar nu sunt sigura, nu am incercat
Carmen133 întreabă: