anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, va rog sa ma scuzati pentru aceasta intrebare si pentru detaliile astea cam scarboase, dar nu imi explic deloc acest "fenomen": am o scurgere uneori care este transparenta, gelatinoasa, densa si care "se tine", adica am incercat sa o indepartez si efectiv imi atarna si nu stiu de unde provine? Uneori o gasesc si pe lenjerie si inainte sa vad ce e imi da senzatia aceea ca si cum mi-ar fi venit menstruatia pe nepregatite si simt ca e ceva ud pe lenjerie, dar apoi cand merg sa verific e doar chestia asta... ati patit? E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mucus cervical. Ești la ovulație. Este absolut normal

| brokxy a răspuns:

Da am patit, se numeste, sperma, 0rgasm

| Dalmore a răspuns (pentru brokxy):

Ce răspuns idiot, e mucus cervical femeia lu dzeu

| rosewater a răspuns (pentru Dalmore):

Am citit un pic despre asta si cum ca ar fi un indicator de fertilitate si ca il poti verifica singura cu degetele. dar mie de ce imi iese fara sa fac asta? E normal?

| Dalmore a răspuns (pentru rosewater):

E foarte normal. Cantitatea și textura diferă în funcție de cât de fertilă ești. Citește mai mult despre asta.

| brokxy a răspuns:

Poti avea 0rgasm si fara sa faci sex sau sa te masturbzi din cauza unor dereglari hormonale, sau cine stie la ce te-ai gandit laughing