| Nicole2575 a întrebat:

Bună, fetelor vreau sa ma sfătuiesc un pic cu voi, înainte sa merg la un medic ginecolog, în urma cu aproximativ 2 luni am pierdut o sarcina (7 sapt) luna trecuta mi-a întârziat 6 zile dar m-am gândit ca poate e o reglare după pierdere, dar luna asta mi-a întârziat 12 zile, am făcut un test de sarcina în urma cu 3 zile dar a ieșit negativ..nu știu ce poate fi? De obicei eu am perioada fixa nu mi sa mai întâmplat sa mi întârzie asa mult...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil ca pierderea sarcinii să-ți fi afectat echilibrul hormonal, ceea ce duce la cicluri neregulate. Stresul sau alte modificări fiziologice pot contribui, iar testul negativ nu exclude complet o sarcină dacă l-ai făcut prea devreme. Du-te neapărat la ginecolog. Cel mai important e sa vada dacă avortul s-a întâmplat complet...

| Nicole2575 explică (pentru annonimaaaa555):

Avortul s-a întâmplat complet, am fost de mai multe ori după pierdere la ginecolog...mulțumesc pentru răspuns

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai pierdut o sarcina, iar tu te astepti ca organismul tau sa se comporte ca si cum nimic nu s-a intamplat?

Mergi la medicul ginecolog. Oricum e nevoie de supraveghere post avort spontan.