| 3007 a întrebat:

Bună!
Fiica mea de 13 ani are dureri de burtă de câteva zile după ce mănâncă masa de prânz. O incomodează foarte mult. Dar ii trece după ce se culca iar dimineața nu are nimic.
Îmi puteti spune niște remedii va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| A1b2cdefgh a răspuns:

Poate o să-i vină ciclul, că are vârsta necesară

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa o duci la medic intai ca sa vada ce are. Eu chiar te rog sa o duci urgent!

| AlexSalling a răspuns:

Du-o la doctor. Unii parinti, fara supapare, parca nu va da-ti seama cum sa ajutati copilul Nu cred ca ii menstruatia care ar fi pe cale sa vina, du-o la doctor. Nu mai sta.

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Se poate vorbi de o simplă gastrită( dulciuri în exces, viermi intestinali, bacterii acumulate.) Nu are semne care susțin ceva grav dar totuși vă sfătuiesc să mergeți la un medic. Ajută ceaiul de sunătoare, sucul de soc cu lămâie este excelent, și eventual un pansament gastric. Multă sănătate!

| darrio2007 a răspuns:

Nu crezi ca un medic ar fi mult mai indicat, decat sfaturile noastre de pe acest site?