anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratele meu are 10 ani si are pneumonie in stare cam grava. Face ampicilina din 6 in 6 ore. Sambata si duminica face o singura injectie pe zi adica polidin. Face pana la sfarsitul anului. Ce ii pot face ca sa nu se mai teme? cand ajunge la medic incepe sa tipe si sa fuga, iar cand vine cineva acasa sa i le faca se ascunde prin garaj, dulap etc... Oare exista alte remedii ca sa nu mai faca pana la sfarsitul anului. Nu stiu ce sa ii mai spun si mama mea la fel. Nu stie ce sa i mai faca. Va rog sa dati raspunsuri cat mai repede Ofer fundita si vot Please AJUTOR

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BGDs a răspuns:

Trebuie sa il ajutati sa isi invinga teama. Totusi la 10 ani e cam greu sa faci asta. Dati-i ceva bun sau faceti-i ceva care ii place de fiecare data dupa ce face injectia, ca sa nu o mai urasca asa mult... Nu ii spune cat timp mai are de facut injectiile

1 răspuns:
| nich a răspuns:

Eu pe cind eram mai mic tatal meu imi spunea ca eu deja sunt mare, barbat. Iar barbatzii nu se tem de nimic. Eu personal asa am scapat de frica de dantist.In plus daca ma comportam frumos cind ma ruga el ma lua la lucru cu dinsul si imi pemitea sa-l ajut. Incearca poate se primeshte.