| Corina45788 a întrebat:

Buna, fumez țigări ilegale și de curând am avut o stare foarte ciudata, nu mi s-a mai întâmplat niciodată în 2 ani de zile (îmi bătea inima foarte tare, tremuram, ma zbăteam, piciorele și mâinile le avea reci, foarte reci și tot în același timp nu le simțeam, ma puneam în pat și visam cu ochii deschiși cum mor, aveam halucinații grave și nu vedeam clar, îmi pierdusem auzul, pot spune ca nu realizam ce se întâmplă) e prima data când mi s-a întâmplat asa ceva. Eu zis ca am avut o stare de inconștiență, este adevărat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa-te de ele că vezi pe pielea ta ce se intampla. Ai sa te cari repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar!
Ce prezinți tu în propria postare îmi spune ca ai trecut printr-un atac de panica major, depersonalizare și psihoza indusa de aceasta "țigară ilegala", da, chiar asa, psihoza!, ai avut o reacție psihotica.
Pseudo-halucinații, experiențe senzoriale ireale, dar în cazul cărora subiectul are îndoială că sunt reale.
Iluzii – distorsionări senzoriale ale realității (ca senzația unui "corp imens", sau a ieșirii complete din corp). Și multe altele produc aceasta "țigară ilegala " poți dezvolta psihoza dacă ești predispusa acestei boli datorita drogurilor, vei fi internata involuntar la Psihiatrie, și dacă va fi cronica vei dezvolta schizofrenie pe viata!

Cu timpul te vei îmbolnăvi grav mintal, asta dacă nu deja se petrece deja și nu conștientizezi acest lucru.

Îți doresc multă sănătate, și ai grija de tinehappy

| Yuoia a răspuns:

Fumezi... ilegale si te miri de reactia creierului?
Daca nu renunti acum, va fi mult mai rau.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi sa nu ajungi in spital, de la drogurile pe care le fumezi.