| SecretKiss a întrebat:

Buna!(fundita). Deci...Stiti ca mi-ati dat voi diete de slabit, alea alea... POi mie mi se face repede raU foame. Ce aliment ma tine cu adevarat de foaaaamee? Dupamiaza am scoala, de la 1 la 7. Ce ar trebui sa mananc dimineata, si doar putin in timpul pauzelor la scoala? Funda cel mai necopiat raspuns dupa' net, si cel mai simplu(nu cu mere sau rosii): sau vinete

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......-celulita/ Vezi aici ce am postat, nu ai nevoie de diete.

| Alexander21 a răspuns:

Bananele sunt cele mai bune care tin de foame.

Răspuns utilizator avertizat
| KoWalSky a răspuns:

Bea multa apa, cand ti`e foame bea doua pahare pline de apa. In pauza la scoala nu manca mai mult decat un covrig.

| iza4ever a răspuns:

Pai fi atenta la micul dejun mananca calumea ca iti da energie pentru cea mai mare parte din zi ...stiu cum e sa fi de la 1-7 la scoala ca eu mananc numa cand vin d ela scoala dimineata n-am timp de asa cevalaughing si la scoala i-ati nu stiu pff niste covrigei, crochete nu stiu dar daca iti iei crochete sau covrigei nu le mananci intr-o pauzalaughing) sa te tina vreo 2-3 pauzetongue sper ca ti-am fost de folos... fundita?

| cineva1992 a răspuns:

Alea alea?laughing e clar! mai mult de 13 ani nu ai sincer! te cam bate lb.romana!

| thefirstangel a răspuns:

Buna...pai dimineata manank carne
iar la scoala mananca un mar, o banana sau un sandwish

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca o cura cu zmeura. 300g zmeura pe zi te poate ajuta in cura ta de slabire si are si alte efecte benefice. Dar nu sari peste micul dejun.

| daliutza11 a răspuns:

Sal eu mananc de dimineata un bol de cereale si ma tine destul de mult.Iar la pauzamananc ceva de la maga o magura un corn si imi ajunge. Sper ca te-am ajutat! PA