| SWEETY777ffff a întrebat:

Hei acum cateva zile m-a durut putin in stanga jos apoi mi-a trecut. Iar ieri si azi ma simt rau si imi vine sa vomit sunt virgina. Dar ieri am fost la bowiling si am ridicat bilele acelea grele credeti ca e vorba de vreo hernie de la ce credeti ca e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

E posibil sa fie o contractie musculara.Starile de voma pot fi de la mancare, vreme sau schimbari hormonale.Nu iti face griji, mai ales ca esti virgina(in caz ca banuiai o sarcina). Incearca sa iei o pauza, un repaus.Sa nu faci cateva zile eforthappyo zi buna!

| Dana211 a răspuns:

E posibil sa fi racit la ovare mai ales faca ai stat in frig

| skrtelmrs a răspuns:

In primul rand ne poti da varsta tawinking

| ƒαηтαααα a răspuns:

Eu cred ca ai apendicita aceleasi simtome le'a avut si sora mea du'te la un control da eu cred ca ai apendicitahappy

| MichelleI a răspuns:

Eu sunt de acord cu alizeia cred ca e apendicita pentru ca am avut si eu si tot asa m-a durut o zi apoi mai trecut si pan la urma mam operat adr depinde de orgenizmul tuturor la mine nu am varsat