| Ramo137 a întrebat:

help! Mi-am pus unghii false de revelion pentru prima data, la o fata, NU cu acril ci cu tips si gel. Lipite cu super glue ( cica asa se face) si cand mi-au crescut, dupa o luna, nu am putut sa le dau jos ca ma durea rau asa ca le-am taiat, s-a facut Martie si nu le mai suport, jumate de unghie e cu gel si arata super naspa. Cu pila nu le pot da jos vad. am incercat cu mana dar am vazut rosu si m-a durat de.......pff nu mai zic.

Cu ce se pot da jos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu-ti recomand sa faci acasa, mai bine mergi la un salon sa tii le scoata.
Uite un video cum se scot tipsurile de pe unghii https://www.youtube.com/watch?v=N3v7jV8WWNw

| Violleta2022 a răspuns:

Unghiile puse acrilic (amestec praf si lichid) se pot da jos in felul urmator:
1. Se tin degetele in acetona pentru 15-20 min, pana ce lacul se decojeste singur.
2. Se pun pe degete, bucati de vata imbibate in acetona care sa acopere unghia, si se infasoara cu folie de staniol sau folie strech de plastic. In 20 minute poti sa le dai jos, ca sunt deja exfoliate singure.
3. Se folosete o pila de unghii si se pileste depunerea de acrilic/gel pana ajungi la unghia ta.

| Ramo137 explică (pentru Violleta2022):

Am mentionat ca nu cu acril.

| anamariarot a răspuns:

Cu super glue?! Se foloseste un lipici special, dar cu siguranta nu acel lipici. Sa nu mai mergi la fata aia

| YourQueen a răspuns:

Am facut si eu prostia asta, nu se pun cu super glue, crede-ma
Eu le-am daat joc cu patentul si dintii

| Ramo137 explică (pentru YourQueen):

Nu ai facut pe tine de durere?:o