Bună!
NU prea sunt normale aceste sângerări ( chiar dacă pot fi reacţii adverse la AC )!
Cel mai probabil, aceste AC sunt prea "puternice" pentru organismul tău şi trebuie schimbate cu unele mai "slabe"...
Ar TREBUI să iei legătura cu medicul care ţi-a prescris AC!
Toate cele bune.
Iei de capul tau? la indrumarea unei prietene? ai citit pe net ca astea trebuie sa le iei? daca raspunsul este DA la oricare dintre aceste 3 intrebari e cazul sa mergi la un medic ginecolog sau la medicul de familie si cere acolo un sfat. sau la farmacie daca nu vrei sa mergi la medic. desi pentru asta sunt medicii, nu te ferii si nu iti fie rusine. e important sa ai grija de tine si de corpul tau si nu ai vrea ca pe viitor sa aflii ca ai BTS (boala cu transmitere sexuala) nu ar trebui sa te supere mesajul meu si sa intelegi daca ai vrut sa fii femeie, acum trebuie sa te ocupi si de treaba asta si sa o tratezi cu maxima seriozitate! bafta
Poate fi o problema de acomodare a organismului cu pastilele am luat si eu dar nu am avut probleme de genul. mai bine mergi la un ginecolog sau daca nu vrei sa mergi si mai continui sa iei o luna si tot ai probleme eu spun sa nu mai iei