| Girly97 a întrebat:

I s-a intamplat cuiva sa stranute si sa ii apara bube pe corp la scurt timp dupa ce te dei cu parfum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lisiele a răspuns:

Esti alergica la parfum. Evita parfumurile pentru o bucata de timp si incearca sa iei Clorocalcin.20 de picaturi de 4 ori pe zi cel putin 1 luna.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu NU am păţit - dar, cel mai probabil, este vorba de o ALERGIE la acel parfum ( la ingredientele acestuia ).

Toate cele bune.

| Girly97 explică:

Va multumesc tututor de raspunsuri! Parfumurile nu sunt viata mea asa ca le pot evita intotdeauna fara nicio problema. O zi buna tuturor! happy

| CryShiAtat a răspuns:

Cel mai probabil eşti alergică la vreunul din ingredientele care au fost folosite la,, prepararea" parfumului respectiv. Cel mai bine ar fi să te duci la doctor. happy
Multă sănătate!

| VictorMihail1990 a răspuns:

Probabil o reactie alergica