Mai bine mergi la dermatolog, pentru un consult. Dupa ce va afla care sunt cauzele aparitiei cosurilor, iti va da un tratament adecvat problemelor tale.
Bună,succes intr-un nou razboi Si nu glumesc. Te-a lovit pubertatea, si nu prea ai cum sa le opresti. Nu fa prostia de a te da cu tot felul de cacaturi naturale sau tot felul de creme chiar dacă la altii a dat randament, tu s-ar putea sa te trezesti cu si mai multe cosuri. Poti sa-ti cumperi o lotiune de curățare a tenului eventual cu care sa te speli noaptea. Nu mai pune mâna pe ele si nu le sparge. Du-te la un medic dermatologic ( la spital de stat e gratuit) si doar atunci poti lua cu adevarat ceva. Iti vorbesc din experienta.
Ma dau cu o lotiune de curatare de 2 ani, nu prea am avut cosuri sincer pana acum, cand au inceput sa imi apara brusc multe. Cred ca e din cauza caldurii, a transpiratiei, prafului de afara. etc. Cred ca ai dreptate la problema cu cremele care au dat randament la altii si la mine s-ar putea sa nu, pentru ca o vecina de a mea a inceput sa se dea cu lotiunea pe care o folosesc, dar niciun semn. Multumesc mult de sfat!