Sanii nu ar trebui sa fie mai fermi de la contraceptive. Totusi ar fi bine sa te mai vada ginecologul o data. In ultima vreme, intalnesc multe femei care acuza efecte adverse de la Artizia, nu stiu de ce, dar e deja ingrijorator.
Teoretic trebuie sa te informeze doctorul de schimbarile care se produc odata cu luarea acestor pastile. citeste si prospectu nu stiu. oricum e posibil sa fie unul din efecte. poti sa ai si dureri cateodata. depinde de organism.
Nodulul este o formatiune care se poate individualiza ( la palparea sanului) de restul tesutului glandular. Deci, n-are cum sa fie de marimea intregului san! Intarirea sanilor se poate datora hormonului continut in tabletele anticonceptionale. Du-te inapoi la medicul care ti le-a recomandat si spune-i despre acest efect secundar aparut. Numai bine!
Eu iau anticonceptionalele Alesse de catva timp si nu avut nici o reactie adversa. Iti sugerez sa mergi la ginecolog si intreaba-l de Alesse e foarte efecient si reactiile adverse sunt ff putine stiu si alte fete care iau Alesse