| Alexa_9107 a întrebat:

Iau anticonceptionale de 6 luni, iar acum vreau sa fac o pauza si luna aceasta nu le-am luat la aceeasi ora, fiindca vreau sa le termin si nu imi pasa daca le mai iau corect. Zilele trecute am gasit o pata de sange pe chilot, iar asta o pata maronie. Poate sa fie din cauza ca nu am luat pastilele regulat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| angy77 a răspuns:

Exista posibilitatea sa fi suferit o dereglare hormonala.Trebuia sa le iei corect, sa nu te joci cu sanatatea ta.Astea sunt tratamente hormonale, si poti ajunge sa ai tot felul de probleme dc nu respecti tratamentul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sangerarile minore sau majore sunt o consecinta a intreruperii tratamentului cu anticonceptionale. Te-asi sfatui sa mergi la medic sa stabilesti extact schema de renuntare la ele. Ascult-o pe Angy77: "sa nu te joci cu sanatatea ta."