| Mîrca_Anna_1998 a întrebat:

Buna, iau Seroxat de 3 săptămâni, eri am băut o pastila de 20 mg, azi nu am baut, am intrerupt, ar putea sa am careva reacții, pentru care l-am intrerupt brusc, și după cit timp se permite de băut alcool după ce îl întrerupi, mulțumesc.
?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Celdrept a răspuns:

Indicat ai ar fi sa nu consumi alcool și să nu îl mai întrerupi des că te poți alege cu sevraj și chiar sechele gen tinitus ( tiuit in urechi permanent)
După o zi nu intri in sevraj numai dacă îl iei pe o perioadă mai îndelungată și îl întrerupi atunci o sa te simți foarte rău, chiar riști să ajungi la spital sau chiar sa mori in rare cazuri.
Rămâne în sânge așa că nu e ok sa bei că nu o sa își mai facă efectul, plus că daca faci frecvent așa sa bei in timpul tratamentului riști să ramai cu probleme de sănătate.
Dar după o zi luat de 3 săptămâni nu ai ce sa patesti. Sfatul meu este sa te tii de el că este un tratament foarte eficient contra anxietății.
La setoxat întreruperea brusca are denumirea de sindrom de discontinuitate și e foarte grav, eu l-am resimțit având în vedere că am întrerupt de mai multe ori tratamentul și a fost o experiență mega horror.
Multa sănătate.

| Mîrca_Anna_1998 explică (pentru Celdrept):

Mulțumesc, cum poți întrerupe seroxatul?
Cit timp se bea 1/4 din pastila?

| Celdrept a răspuns (pentru Mîrca_Anna_1998):

Asta medicul tau știe și e obligat să te înștiințeze. happy

| Mîrca_Anna_1998 explică (pentru Celdrept):

Medicu meu nu-mi Răspunde, de aceia scriu aici, și nici nu sunt in tara