| NimeniSiAtat a întrebat:

Ieri am avut o mica umflatura pe cerul gurii lângă măsea și azi s-a extins. Cam ce ar putea fi? As vrea doar niște idei pana reușesc sa ajung la medic. Și dacă as putea da cu ceva. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Glicerina boraxata de la farmacie si dai in gura cu ea de 3 ori pe zi, cu un bețisor cu vata ungi zona aia din cerul gurii si in 2 zile i ti trece.

| LoVance0000 a răspuns:

Eu mi am presat umflatura si de la cerul gurii spre masea! Clatire apoi cu apa de gură si atât

| Satirity a răspuns:

Îti recomand glicerina boraxata, dar aplicata in cantitati mici, o poti aplica pe un betisor de urechi, apoi poti unge zona afectată..Eu am folosit glicerina boraxata de 2 ori pe zi ( la un interval de 6/8 ore) timp de 3/4 zile si mi-a trecut, acum depinde de organismul fiecăruia.