| Miu_Stefan_1999 a întrebat:

Ieri am calcat intr-un cui. Nu stiu cat de adanc a intrat cert e ca m-a durut destul de tare. Credeti ca e ceva grav? Apropo: Am folosit spirt,jet de apa, apa oxigenata, etc... Imi trebuie Injectie Anti-Titanic? Funda! Nu cred ca a intrat adnc pentru ca acum trebuia sa fie grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine daca cuiul nu a fost ruginit atunci nu îți trebuie neapărat dacă ai luat măsurile corespunzătoare de protecție dar cel mai bine este să consulți un doctor, părerea lui va fi mai sigură

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Injectie Anti-Titanic? Am auzit că Anti-Tanc e și mai eficientă. Spulberă orice virus și dacă ar fi blindat!

| BlueDark a răspuns:

Era ruginit? Daca e ruginit, trebuia sa te prezinti la medic in cateva ore cel tarziu.

| Mirris a răspuns:

Fiica mea a calcat intr-un cui anul trecut si i s-a umflat si a fost nevoie de antibiotice.Nu e de gluma cu asa ceva.Nu vreau sa te sperii insa fuga la medic pentru binele tau.Sanatate.

| Itanul a răspuns:

E recomandat sa mergi la medic si chiar sa faci acea injectie antitetanos. Daca acel cui era ruginit (chiar putin), murdar, etc, poti avea probleme mari. Evita problemele.

| tamulici a răspuns:

Da, îți recomand să îți faci vaccin anti-tetanos.
Indiferent de gravitatea situației, infecția și problemele pot apărea rapid, mai bine să fii sigur că este totul bine.

| StefaniaGeorgiana4 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi totusi la doctor