| nicusor_4160 a întrebat:

ieri am cazut cu bicicleta si m-am lovit in palma! mi s-a dus pelea si o intrat praf si noroi! si acuma mi so uscat! oare mi se invecteaza! nu am pus nici rivanol nici spirt! imi trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se pune spirt pe rana deschisa Nicusor.Mori de durere.Cumpara maine rivanol si inainte de a aplica, spala bine mana(mainile) cu sapun. Apoi bandajezi, cumperi si bandaj.Altefel risti sa se infecteze bineonteles. Daca nu ti-a dat sangele, asa sa faci.

7 răspunsuri:
| CostyCola98 a răspuns:

Daca s-a uscat atunci nu ai patit nimic, dar poti sa dai cu rivanol ca sa accentuezi vindecarea!

| nicusor_4160 explică (pentru CostyCola98):

Mersi de sfat!

| Floricikpurpurie a răspuns:

NUUU sa nu dai cu sapun ca te ustura foarte tare!
Da doar cu apa si apoi curivanol sau tinctura!
Pa-pa

| nicusor_4160 explică (pentru anonim_4396):

Da pielea care mi sa tras nu s-a dus de tot jos si s-a lipit iarasi la loc! Intre carne si piele am praf is negru si acuma mi sa intarit! Pot sa fac o poza sa vezi iti las id meu vulea_nicusor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nicusor_4160):

Lasa ca am inteles, mergi totusi la farmacie si arata unei laborante de acolo, iti va da exact ce trebuie.Ca doar nu e de operatie sa te duci la medic.Laborantele sunt in masura sa-ti dea un sfat.

| nicusor_4160 explică (pentru anonim_4396):

Maine ma duc neaparat! Mersi multtt

| FanCS a răspuns:

Daca ai dat cu apa e mai bine, dar un copil sa julit la picior nu-sa dezinfectat, infectia sa raspandit si daca nu-i taia picorul murea.