| Buburuza18 a întrebat:

Ieri am descoperit ca am rubeola, si tot nu reusesc sa ma impac cu ideea.Eruptia s-a extins pe tot corpul, inclusiv pe fata. Exista vreun risc sa se agraveze daca dau cu fond de ten peste ele? Sau daca ies afara ori fac baie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Eu am rubeola de miercuri si nu m-am impacat nici eu prea bine cu ideea.De iesit nu ai voie sa iesi, decat dupa 8-9 zile, pentru ca esti contagioasa 7 zile dupa ce apare eruptia. Baie cred ca e indicat sa faci, dar fond de ten in niciun caz. E logica treaba, dupa ce ca te mananca tot corpu si fara sa-l dai cu pudre si creme si fonduri, sa te dai cu fond de ten ar agrava mai rau.

Sanatate multa si Paste fericit!

1 răspuns:
| M4d4 a răspuns:

Buna! sa nu te dai cu fond de ten pentru ca s-ar putea agrava mai tare... si nici nu ai voie sa iesi afara din casa 1 saptamana sad :*