| uryayaywu a întrebat:

Buna.Ieri am fost la dentist pentru ca am avut o infecție cu puroi la un dinte sau mai bine zis abces. Dupa tratament
durerea inca continua si simt ca ma doare maxilarul.E normal sau durerea o sa treaca in cateva zile? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alex272714 a răspuns:

Daca locul a fost curatat corespunzator, automat va trece de la sine. In caz ca nu iti trece sau nu ti-se micsoreaza durerea in 2-3 zile, eu iti recomand sa te duci la un consult.

1 răspuns:
| relian a răspuns:

O sa vezi tu in urmatoarele zile, depinde acea infectie cea facut pe acolo, te doare nervul, dec i aia inseamna ca ala este acolo, ca infectia nu la omorit.
Uneori tratamentul nu rezolva si trebuie sa intervina dentistu sa curete, eventual sa scoata si nervu daca infectia nu s-a dus, ori daca nervul ala a devnit f sensibil si doare tot timpul.

Numa un dentist bun poate sa iti spuna ce s-a intamplat, ce se intampla si ar trebuie sa faci.