În cazul în care nu a existat nici o metodă prin care ADN-ul animalului să fie contopil în al tău, transmiţând boala, spre exemplu creându-ţi o zgârietură. e imposibil să contactezi ceva de la animalul respectiv.
Iar mai departe, am pus problema la modul. dar de asemenea, cum ai spus, animalele sunt în totdeauna vaccinate. Au mai fost cazuri foarte rare în care animalele de la zoo s-au dovedit a purta vreo boală.
Iar imediat după, grădina a fost pusă în carantină.
Sărăcuţul poate se juca. Dar chiar dacă ar fi fost, nu ai de ce să îţi faci griji
Şi eu am fost muşcat, în copilărie, în repetate rânduri. de câini ai străzii, şi tot nu am contactat nimic. Deci şansele să întâmpini vreo problemă, ar fi 1 la 1.000. asta tot în cazul în care ţi-ar fi cauzat o rană deschisă.
Şi mai ales că vorbim şi despre ţări străine acum.
Exact nu vorbind de Romania, multumesc mult de ajutor chiar ma panicasem putin.Practic acolo unde am pus mana pe acel lemur sau o ruda a lemurului nu imi amintesc exact cum se numea animalul era o camera pentru animale nocture in care practice erau lasate libere si de aceea nu cred ca te-ai fi lasat sa vizitezi daca animalele erau purtatoare de ceva virusi/microbi.Chiar si prietenul meu a pus mana pe el)).
În cazul în care nu a existat nici o metodă prin care ADN-ul animalului să fie contopil în al tău, transmiţând boala, spre exemplu creându-ţi o zgârietură. e imposibil să contactezi ceva de la animalul respectiv.
Iar mai departe, am pus problema la modul. dar de asemenea, cum ai spus, animalele sunt în totdeauna vaccinate. Au mai fost cazuri foarte rare în care animalele de la zoo s-au dovedit a purta vreo boală.
Iar imediat după, grădina a fost pusă în carantină.
Sărăcuţul poate se juca. Dar chiar dacă ar fi fost, nu ai de ce să îţi faci griji
Şi eu am fost muşcat, în copilărie, în repetate rânduri. de câini ai străzii, şi tot nu am contactat nimic. Deci şansele să întâmpini vreo problemă, ar fi 1 la 1.000. asta tot în cazul în care ţi-ar fi cauzat o rană deschisă.
Şi mai ales că vorbim şi despre ţări străine acum.
Nu avea cum. Daca nu era nici o rana nu putea patrunde. Si daca te-ai spălat bine pe mâini dupa chiar nu! ADN-ul nu avea sa pătrundă in interior. Poate sa iti mai dai cu o alifie/lotiune/crema dezinfectanta. Atât de la mine!
Pana la urma vorbim de tari străine, de curatenie. Nu de mizeria din Romania >_
Cum am mai spus vorbim de Olanda, multumesc de ajutor! ^-^
Ba daca nai rana deschisa atunci ai microbi pe piele!
Daca ai rana deschisa atunci du-te la doctor!