anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost ok pana pe seara cand dintr'o data am inceput sa tremur foarte tare dar nu imi era frig, din contra eram destul de calda. Apoi m'a durut capu' mi'au inghetat mainile si picioarele dar pe fata si pe restul corpului eram la fel de calda.Cam dupa 1 h mi-am revenit...nu cred ca e ceva grav dar nu stiu ce s-a intamplat in organismul meu.
Voi ce credeti?
P. S. fara caterink va roghappy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdeNoid a răspuns:

~Hey.ce tare(nu in sensul ca ti-a fost rau), vreau sa zic ca, [credeam] ca sunt singura persoana caruia i se intampla asa ceva.de obicei dupa ce mi se intampla faza asta am febra dar se pare ca tu ai scapat...
SFAT CARE CHIAR FUNCTIONEAZA:Bea mult ceai fierbinte, si inveleste-te in patura, astfel incat sa ti fie cald, si daca ti se mai intamplata ia un nurofenhappy...Eu asa fac si imi trece, daca totusi dureaza raceala asta maini picioare, cumpara de la farmacie Carmol, si maseaza-te pe maini s pe picioare. asta te ajuta si la febrawinking

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Posibilele explicatii ar fi:

* o consecinta a unei diete de slabire prea dure pentru organism
* o problema de natura hormonala
* o infectie in organism

| piticoth a răspuns:

Buna happy

Mi s.a intamplath si mie chestia asta in seara de Anu` Nou, am vorbith cu mama si mi.a zis ca am avuth frisoane, m.a duruth capu`, mainile si picioarele mi.au inghetsath, starile pe care le.ai avuth si thu, eram in patura si tot imi era frig. Pe viitor ar fi bine sa bei un ceai fierbinthe.

happy. Baftha!

| coadadespin a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zic.Mai bine consulta un medic!:X