| AlyLov3 a întrebat:

Buna Ieri am fostnla strand si mi-a intrat apa in urechea stanga si m-a manvat in... sa folosesc betisoare si acum este infundata de tot. Mi-am luat niste picaturi "Otis t " de la farmacie si mi-am turnat acum unsfert de oira dar tot asa este! E posibil sa am dop de ceara sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cu betisoarele nu faci altceva decat sa-ti ajuti urechea sa se infunde, motiv pentru care orice medic o.r.l te va sfatui sa nu mai folosesti asa ceva. Mi-a mi-a recomandat medicul sa-mi pun adesea cateva picaturi de apa oxigenata si rivanol.

| iulian1302 a răspuns:

Betisoarele de urechi nu sunt bune din contra pot dauna urechii asa ca nu le mai folosi. Cel mai recomandat in situatia ta este sa mergi la un medic de specialitate ORL care iti va spune exact ce ai si ce tratament trebuie sa urmezi.