| Pinkyx a întrebat:

Ieri am mancat un Chio Wassabi(cine stie cunoaste) iar azi nu mai simt nici un gust. Nici sarat nici dulce, nimicstraight face Poate fi din cauza prea "picanta" al chipsului? Daca da, trebuie sa fac ceva sa imi revina papila gustativa sau sa astept?:-s Heeelp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Da eu acum nu mai consider wasabi picantlaughingTrebuie sa astepti prima data asa am patit si eu

| Joey95 a răspuns:

Tu ce-ai ma? Unde va gasiti toti? straight face

ON : Idem l0ky, asteapta si trece.

| GuessWho_8056 a răspuns:

Ce supeeerrr... poti manca ardei iute la greu... big grin

| pinguta a răspuns:

Chiar daca papilele gustative nu simt, stomacul da! Dai in ulcer la cat de picante sunt astea. Rontaie Lay's, astea sunt chipsuri adevarate. Plus ca au si un concurs amuzant pentru fani: http://on.fb.me/HVqQOq

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol..si eu am luat o punga tot wasabi.da' m am linistit...am patit fix ca tine. sper sa treaca cat mai repede :-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti bea mult lapte si o sa iti treca mai repede decat daca astepti... oricum iti trece. Am aflat si eu azi happy