| Asdfasdefta a întrebat:

Ieri am prins curent la masea ( o masea cariata ..rau.). Cam cat trebuie sa astept pana sa imi treaca si ce pot face sa nu ma mai doara?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ia un antiinflamator, iar pentru dureri ia analgezice.Multă sănătate!

| lixu16 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine,
O tigara in urechea de pe partea cu maseaua dureroasa si iti mai alina ( mai trage din current)
Cat dewspre dentist mai mare spaima nu e asa rau... si eu merg acum frecvent pentru doua plombe si albire si nu e dureros, am avut si doua extractii si sfatul meu e sa mergi sa o scoti daca e asa cariata deoarece daca face cumva puroi o sa fie mai nasol adica o sa te doara mereu si ce e rau e ca nu mai prinde nici anestezia daca e inflamata maseaua sau gingia.
Deci sfatu; meu prietenesc ar fi sa mergi la eentist cu incredere. Nu dureaza nici 10 minute si ai scapat!
Bafta si multa bsanatate.

| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Pai de obicei cand intra nu iese pana nu isi face "mendrele". foloseste vata cuspirt cornet de ziar sau tigarea in ureche mie imi da rezultate

| iuryy a răspuns:

Sa astepti?! Nici gand!
Am aceeasi problema ca tine dar eu am frica de dentistbig grin. De o saptamana abia apuc sa dorm de durere. Ma ia dintr-odata.Mergi repede la dentist. Dar pe moment poti lua un algocalmin fiola(pui direct la masea), da cu apa foarte rece, mai exista conurile alea care se fac din ziar, le dai foc si se pun in ureche ca sa scoata "curentul", stai cu capu-n jos( ma rog, asta nu merge laughing ) sau poti sa iei o gura mica de spirt sau alcool puternic tii cateva secunde in locul unde e maseaua, apoi scuipi si iti anesteziaza. Cel mai bine e sa mergi la dentist, Sper ca te-am ajutat!:*

| Aliiiiiiiiiiii a răspuns:

Poi..in cazul tau. daca e cariata ar fi bine sa o scoti.s-au sa o cureti si sa o plombezi.pentru a nu se inrautati! Sper ca ti-am fost de ajutor!happy