AndradaMircea eu iti recomand sa mergi la un doctor, nu pierzi nimic, dar daca ai apendicita si nu o ameliorezi o sa fie o durere mai puternica, dar daca nu ai mentionat varsta si alte detalii despre afectiuni nu pot spune mai multe lucruri in aceasta privinta.
Dar nu doar apendicita poate fi, poate fi si o durere din cauza unor lovituri in acea zona sau dureri ale intestinului, si eu am avut aceste dureri, dar nu am avut apendicita, dar cel mai bine cum am zis si mai sus este recomandat sa mergi la un doctor.
Mai jos iti voi lasa cateva simptome ale apedicitei.
Simptomele apendicitei sunt:
-durere in capul pieptului initial, care mai apoi se muta in zona ovarelor, la femei, si iradiaza in piciorul drept. In functie de fiecare persoana in parte, aceasta durere este diferita, putand fi mai intensa sau mai usoara, aproape inexistenta.
-lipsa poftei de mancare, senzatie de varsaturi, greata sau diaree care se prelungesc pe durata a mai multe zile;
-stare febrila
-la copii este mai greu de pus diagnosticul, din cauza incapacitatii lor de a comunica ceea ce ii deranjeaza si zonele clare ale corpului care ii dor;
-la varstnici, apendicita poate deveni periculoasa, simptomele fiind mult mai dure si semanand de multe ori cu acelea ale unei ocluzii intestinale. Din cauza hipertensiunii, a diabetului sau a altor boli de care mai pot suferi cei de varsta a treia, pot aparea complicatii.
Cred ca este vorba de apendicita, se lasa pe picior durerea? Dar mai bine iti recomand sa mergi la un doctor cat mai repede sau sa anunti cel putin parinti sa vorbeasca cu doctorul de familie, depinde cati ani ai.
Mulțumesc pentru raspuns. Sincer, nu îmi dau seama dacă se lasă pe picior durerea pentru că am febră musculară de la nişte exerciții mai solicitante, dar parcă la piciorul drept e mai intensă. nu ştiu să explic. Însă am o stare generală foarte proastă, însă înțepături ca aseară nu mai am. deci habar nu am ce să cred.
Am 17 ani, durerea se simte, însă nu este foarte puternică, însă în câte un moment mă înțeapă mai tare, după mă lasă. Acum mi se pare şi mai clar că durerea e şi la nivelul piciorului, acum vreo 10 minute chiar mi-a amorțit tot piciorul deşi nu am stat pe el sau să fac ceva să favorizeze amorțirea. Şi tot am o stare de greață. O să merg la un consult, dacă nu am, totuşi să fiu sigură că nu am nimic grav. Mulțumesc din suflet pentru răspuns!
Succes, sper sa nu ai nimic si daca ai sa iti revii cat mai repede, sa nu iti fie frica, apendicita este de doua feluri : acuta, la care trebuie neaparat sa faci operatie si apendicita normala care se poate trata cu pastile.
Operatia de apendicita este una dintre cele mai usoare si cel mai bine rezolvate, nu sunt caz-uri de moarte, dar sunt si cazuri in care doctorii imbecili gresesc si omul face infectii, dar foarte rar se intampla asta, succes cu orice!
AndradaMircea eu iti recomand sa mergi la un doctor, nu pierzi nimic, dar daca ai apendicita si nu o ameliorezi o sa fie o durere mai puternica, dar daca nu ai mentionat varsta si alte detalii despre afectiuni nu pot spune mai multe lucruri in aceasta privinta.
Dar nu doar apendicita poate fi, poate fi si o durere din cauza unor lovituri in acea zona sau dureri ale intestinului, si eu am avut aceste dureri, dar nu am avut apendicita, dar cel mai bine cum am zis si mai sus este recomandat sa mergi la un doctor.
Mai jos iti voi lasa cateva simptome ale apedicitei.
Simptomele apendicitei sunt:
-durere in capul pieptului initial, care mai apoi se muta in zona ovarelor, la femei, si iradiaza in piciorul drept. In functie de fiecare persoana in parte, aceasta durere este diferita, putand fi mai intensa sau mai usoara, aproape inexistenta.
-lipsa poftei de mancare, senzatie de varsaturi, greata sau diaree care se prelungesc pe durata a mai multe zile;
-stare febrila
-la copii este mai greu de pus diagnosticul, din cauza incapacitatii lor de a comunica ceea ce ii deranjeaza si zonele clare ale corpului care ii dor;
-la varstnici, apendicita poate deveni periculoasa, simptomele fiind mult mai dure si semanand de multe ori cu acelea ale unei ocluzii intestinale. Din cauza hipertensiunii, a diabetului sau a altor boli de care mai pot suferi cei de varsta a treia, pot aparea complicatii.