| patty26 a întrebat:

ieri dimineata cand m-am ridicat din pat am avut o durere foarte mare in zona apendicului.de abia puteam sa merg.acum nu stiu despre ce sa fie vorbastraight face. acum nu ma doare foarte tare.nu pot spune ca este o durere insuportabila, dar ma doare putin si apoi nu mai am nimic, iar dupa cateva minute iar incepe durerea. uneori ma doare putin mai tarestraight facesi cand ma ridic din pat simt ca imi amorteste putin piciorul.chiar cand ma ridic din pat sau cand ma pun jos.in schimb nu am febra, varsaturi etc.va rog mult sa imi spuneti, poate fi apendicita?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MindFreak a răspuns:

Du-te si fa analize de sange. Daca numarul leucocitelor este mare poate fi vorba de o apendicita. Amortirea piciorului si durerea in zona apendicului pot fi simptome ale apendicitei. Cel mai bine este sa-ti faci cat mai rapid analizele de sange, care vor cofirma sau infirma diagnosticul.

3 răspunsuri:
| patty26 explică:

Si ma doare uneori putin capul. uitasem sa scriu si asta

| 123456 a răspuns:

Da cam asa e pentru ca asa te doare burta si chiar iti amurte si piciorul. ar trebui sa mergi la spital pe o consultatie pentru ca mai tarziu cand se va agrava poti pica direct din picioare

| patty26 explică:

Multumesc pentru raspunsuri.chiar maine am sa plec la doctor
pentru ca nu vreau sa fie prea tarziu.multumesc inca odata