Nu trebuie sa mananci rosie si lapte pana cand iti trece diareea.Cam in asta consta"stricarea la burta".
E posibil ca bomboanele, daca le-ai mancat pe stomacul gol sa fi fost stricate sau expirate.
De la cartofi n-ai nimic, insa de la budinca e putin probabil ca nu o sa mai vizitezi wc-ul.
Nu inteleg ce inseamna aceasta "stricare la burta". Este o durere? La stomac sau la nivelul intestinelor? Ai avut diaree?
Pai nu intelegeam exact ce are...Si unde o doare ca sa ii pot da un raspuns adecvat. Oricum o enterocolita trece repede si la varsta ei nu necesita cine stie ce tratament decat daca persista.
Nu am enterocolita...a fost doar o durere de burta banala, care a trecut. Mersi, doar vroiam mai multe raspunsuri, ca ai mei m-au speriat putin, si am avut senzatia mai devreme ca a revenit iar, dar chestia asta sta doar la cap. Daca esti puternic, treci peste.
Este atunci cand te doare burta rau de tot si nu seamana cu nici o alta durere de burta...E cam complicat de explicat.
Ba nu, a se strica la burta nu inseamna ca doar te doare.Atunci e o simpla durere din cauza ca ai racit la burta probabil din cauza ca nu ti-ai pus sosete deloc, sau nu erau groase ori ai luat apa in ghete cand umblai prin zapada.
Hmm..Lapte am mancat dimineata asta. Eu ma joc cu focul, dar multumesc pentru raspuns, iti voi da si funda meritata
Merci pentru funda.
Dar sa stii ca daca nu ai diaree(scaune apoase) ci doar o simpla durere, poti manca linistit/a tot ce vrei.
Sunt fata. Mersi mult. Da, acum nu mai am nimic, pe mine ma tine o durere de obicei o zi... daca ma culc a 2ua zii nu mai am nimic.
Da SIGUR, POt REVENII MEREU ACESTE DURERI. Nu conteaza daca mancarea mancata de tine iti place... conteaza daca i prieste bine stomacului tau, care s-ar putea sa fie sensibil. SPER CA AM FOST DE AJUTOR