Bună!
Eu îţi recomand să STAI acasă azi şi când vine mama ta de la servici să vorbeşti cu dânsa!
Se va convinge că NU ai chiulit şi va înţelege.
Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
Chiulitul de la scoala nu e o solutie buna! In primul rand...Ai absorbante? Daca da puneti-le si du-te la scoala chiar daca itu curge mult.Pentru dureri exista jumatate de pastila iburofen(nu e cea mai buna solutie)Eu de obicei iarna am dureri..ma rog.ia-ti si in ghiozdan un absorbant.Da ascundel bine si vezi sa nu-ti umble prin geanta cneva.Succes.
In primup rand sun-o pe mama ta, daca se poate, ea are experienta si te poate ajuta, o sa-ti zica ce sa faci sau o sa o sune pe diriginta/ pe diriginte sa te invoiasca daca e cazul.
Durerea e normala, si din pacate o sa o ai de fiecare data cand iti vine menstruatia. Dar te inveti ai o sa ajungi sa o suporti :-).
Staii acasa sunt sigur ca nu o sa te certe pentru ca nai fost la scoala daca stie cauza problemi
- pe mine când mă doare burta beau nişte calciu şi îmi mai trece puţin. Ia nişte pastile. eu zic să.i spui mamei tale, sun.o şi cerei şi ei sfaturile. fundă?; s
BUNA
Pai nu o poti suna pe mama ta, sa.i zici?
Poti lua o pastila (nurofen pentru durere, iau de obicei), pentru ati calma durerea si ia-ti niste absorbante de rezerva in ghiozdan si fuga la scoala.Nu.i acesta un motiv sa nu te duci la scoala.
Baftaaa :*
anonim_4396 întreabă: