Eu, personal, nu am auzit de un astfel de caz!
Dar, sfatul meu ar fi sa consulti URGENT un medic! Daca nimeni nu te-a luat in seama, trebuie sa INSISTI caci nu poti obtine ce-ti doresti doar atunci cand dai dovada de HOTARARE!
Aici este vorba de ceva SERIOS ce nu trebuie IGNORAT!
Acestea au fost doar cateva sfaturi, sper ca folositoare.
Insanatosire GRAVNICA! :*
Sincer, nu iti doresc sa traiesti asa ceva, e oribil. Momentan nici nu pot indoi degetul, nu e extrem de umflat dar daca nu pot sa il indoi eu zic ca nu e bine,
la urgente am fost in localitatea in care stau si nici nu m0au bagat in seama (nu puteam sa iti facem nimic, nu avem aparatura) asa ca am mers la un spital din judet si acolo mi l-au scos. ideea e ca nici nu s-au uitat macar la deget sa vada daca e ok plus ca atunci cand mi l-au scos mi-a ramas o mica rana, au zis pa si atat
Vezi aici:
http://www.220.ro/faze-tari/Cum-Scoti-Un-Inel-Blocat-Pe-Deget/gj6I51llD6/
foloseste o ata tare sau nailon(de pescuit) :-bd
O sa-si revina cam in 1-3 zile.Continua cu comprese reci la1-2 ore.Multa sanatate.
Încearcă o cremă cu aloe vera însă cel mai bine ar fi să te duci din nou la urgenţe unde îţi vor spune ce creme trebuie să foloseşti pentru ca imflamaţia să dispară. Iar lcuurl acesta trebuie făcut cât mai repede pentru a evita viitoare neplăceri.
Multă sănătate! :*
Nu intelegeti ca i s-a scos inelul, dar ea are degetul umflat?
Asta este problema ei!
Inainte de a raspunde poate vreti sa cititi cu atentie INTREBAREA!
♥
Du-te la medlife acolo sigur t-il va scoate cu un aparat! Sora mea de 6 ani a facut la fel si i se invinetise si mama a duso la medlife si ia scos du-te repede!
Funda?
Deeaandreea9156 întreabă: