anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri papagalului meu i s-a rupt o gheara si a pierdut foarte mult sange.Azi era mai bine si toata seara de ieri a dormit intr-un picior si el nu prea doarme intr-un picior. Aaa... el acum pe moment i s-a umflat piciorusul si unde ii era gheruta este galben si umflat. Iar acum cand il tin pe mana nu apasa cu piciorul ranit pe degetul meu si este foarte fierbinte fata de celalalt!
Ce sa fac in continuare, dar nu sa-l duc la doctor fiindca nimeni nu are timp in familie acum pentru el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Pandemic a răspuns:

Buna! Imi pare foarte rau de papagalul tau dar o sa incerc sa iti dau un sfat, 1) sa nu pui mana acolo unde nu mai are gheruta
2) incearca sa lasi rana sa se vindece singura 3) papagalii sunt foarte fragili, nu incerca sa il dau cu crema sau sa il bandajezi(cu ce ne tratam noi nu este deloc indicat papagalilor) daca faci asta ii vei face mai rau. Mult Succes si ai mare grija de el.

| Si_Atat_MaKe_1997 a răspuns:

Asa fac multi papagali stau intr-un picior si nu e ceva de rau multi oameni zic ca ei isi testeaza echilibru nu-ti fie frica si al meu face la fel nu are nici o rana am vazut asta la multa luma in legatura cu ghiara sfatul meu este de al lasa pe perus as vindeca singur rana daca nu are nici un efect du-l la veterinar nu chinuii saraca pasare! Sper ca ti-am fost de ajutor