Bună.
Mergi pe un ceai de gălbenele cu sunătoare, brânză slabă de vaci, covrigei, pâine prăjită.
Pa, pa.
Cred ca ai o indigestie, sau ceva la colicist(fiere). Apendicita este in stanga, colicistul este sub ficat, in dreapta.Stresul are efect asupra colicistului.Acum depinde si de alte simptome:daca vomiti verzui este de la fiere, daca ai diaree, febra, ai facut indigestie de la mancare.Bea ceai de sunatoare,neindulcit,manaca ceva usor, o supa pui cu legume. Poti merge si la o farmacie sa intrebi, explicand simptomele sau daca te simti FOARTE RAU, mergi la urgente, la spital.
Teama ta este normala, desi, sunt si alte motive:mancand repede te doare in zona abdominala, mai sunt si alte motive cunoscute pe care nu le cunosc.Nu-ti pierde din fire, gandeste-te pozitiv, incearca sa uiti de asta, in caz normal ar trebui sa mergi la doctor.Dar multe persoane se tem sa se duca pentru ca se tem ca o sa aiba vreo boala, eu te sfatuies sa gandesti pozitiv si sa mergi la doctor. Sper ca te-am ajutat
Ar fi bun un ceai de musetel este cel mai recomandat pentru ca distruge paraziti intestinali.Si eu am patit asa si datorita lui m-am simtit FB!
Nu te teme inearca asta:
_dimineata pe stomacul gol bea ceai de sunatoare cu paine prajita daca nu merge du-te la doctor.
IonBadita1 întreabă: