| larisa_2522 a întrebat:

Ieri seara catelusa mea a iesit prin curte si a latrat aopi eu cand am iesit sa o chem in casa a venit speriata si ranita la un ochi cu siguranta ia bagat o pisica ghiara in ochi a lacrimat si nu si-a deschis ochiul un timp apoi adormit si incet incet si l-a deschis voi ce spuneti isi revine? o sa vada? dau fundita raspundeti-mi va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ancutsa a răspuns:

Buna, Larisa!
Esti convinsa ca o pisica a ranit-o? Poate a fost un vecin care nu o suporta ca latra.
Ai putea s-o duci la un doctor sa vada ce s-a intamplat cu ea, poate nu este ceva grav, incat sa nu vada.
Doctorul iti va da o crema sau ceva sa se vindece!
Ai grija de ea! pa pa :*.

2 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Du cainele la veterinar! Si repede! Sa speram ca nu trebuie sa ii scoata ochiul! Eu iti urez succes! Ai grija altadata. Funda?

| Cristina8145 a răspuns:

Daca nu isi revine mai bine ai duce-o la veterinar ca sa fii sigura ca nu va pati nimic rau. happy