| Iilisoi a întrebat:

Ieri seara dupa o neatentie m-am dat pe par cu un deodorant Garnier mineral-oil(am citit dupa pe eticheta) crezand ca este un fixativ, iar acum am parul extrem de uns si lipicios.Am incercat sa ma spal de vreo 5-6 ori si tot nu a mers, precizez ca am parul putin mai lung (nu, nu sunt gay).Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LolaLollita a răspuns:

Trebuie doar sa te speli pe par o data, asa cum trebuie. Samponeaza-te bine cu un sampon de calitate de 2 ori si gata.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu stii ce inseamna OIL? Ca spui ca ai citit eticheta.Inseamna ULEI.Nu se intampla nimic la par.Numai ca nu se foloseste ca fixativ.Va trebui sa te mai speli.

| mona a răspuns:

Spala-te mai bine, insista, foloseste sampon mai mult

| valentingb a răspuns:

Spala-te bine cu apa fierbinte si detergent de haine sau vase.

| Azµre a răspuns:

Spală-te cu oțet!

| JulyStorm a răspuns:

Cred ca problema e la tine in cap, nu pe cap.
Orice ai pune in par, daca te speli apoi pe cap, samponezi de doua ori si clatesti, o sa dispara.
Si ce treaba are a fi sau a nu fi gay si cu ce ti-ai pus tu in cap si cu lungimea parului?
Fratilor, voi sunteti normali?

| Iilisoi explică (pentru JulyStorm):

Multi zic ca daca ai parul lung esti gay, de aia am facut aceea precizare, m-am samponam cu sampon profesional de cateva ori si tot nu s-a dus, de aia am recurs la TPU.