Nu, dar daca ai alifiile nume bengei iti va trece pe 2- 3 zile
p.s. ia-ti de la farmacia cea mai apropiata, alifiile bengei s
unt puternice dar cand te dai cu ele miros urat dar dupa ceva timp nu o sa mai miroasa si nu te va ma durea asa tare. credeama si eu am patit la fel
vreau funda!
Asa e prima oara cand primesti un pumn/picior undeva. Daca o sa mai dea vreodata in zona aia o sa te doara cateva secunde/minute dar o sa treca repede
Orice lovitura doare, dar nu cred ca e ceva grav, foloseste cataplasme cu gheaţă...gheaţa nu se aplică direct pe piele, ci se împachetează într-un prosop sau în pânză curată sau ai mai putea folosi si unguent cu catina.acesta se aplica direct in locul loviturii si se maseaza.
Cred ca muschiul doar ti s-a blocat muschiul, am patit-o si eu, incearca sa iti dau cu bengei, fastumgel, liotongel, sau niste alifii de uns de la farmacie.
Heiii.
Ar trebuii să mergi la doctor. Doctorul ţi-ar spune exact, poate nu este o simplă" lovitură", dacă nu mergi aucm la doctor mai târziu poate te va durea şi mai rău
Baftă!
Buna! Normal ca in primele zile o sa te doara.Dar nu este nimic grav:-J. Daca te va incomoda foarte tare durerea te poti duce la farmacie. Funda ?
O contuzie ca asta e normal sa te doara cateva zile. Ia Aspirina in dozele recomandate in prospect pentru varsta ta si foloseste local un unguent antiinflamator de la farmacie (Diclac gel, de exemplu).