anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi cer scuze pentru intrebarea anterioara dar am postat'o din greseala. Acum intrebarea adevaratalaughing. Vreau sa slabesc dar nu reusesc...Macar 5 kg, ar fi perfectsad...Am mai incercat dar nu prea am avut rabdare si vazand ca nu da roade am renuntat. Ce as putea incerca? Si inca ceva, dansul ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bellinda99 a răspuns:

In primul rand daca vrei sa slabesti trebuie sa tii un regim care consta in:salate de fructe si legume iaurturi,sucuri naturale,cartofi natur... si sa nu mananci mancaruri prajite, dulciuri, sucuri acidulate.Ai putea sa mergi si la la o sala de fitness. Sper ca te-am ajutat!

| negru30 a răspuns:

Nu-ti cere scuze - a fost ceva frumos - nu mai manca dupa ora 18 - 19 daca ti se face foame fa-ti salata de varza cu otet sau lamaie, sare putina si fff putin ulei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa ai putina rabdare, nu te astepta la rezultate in 2 zile.Cu o alimentatie corespunzatoare si un program regulat de exercitii fizice, poti slabi cele 5 kg in jur de o luna(poate chiar mai putin,sau ceva mai mult,lucrul acesta depinde de fiecare organism in parte).
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.De asemenea,evita pe cat posibil prajelile din alimentatie(contin foarte multe kcal,datorita uleiului).Nu trebuie sa elimini complet painea din alimentatie(are si ea rostul ei, fiind baza acesteia), ci doar sa o consumi in cantitati corespunzatoare.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.30 de minute de alergare pe zi te vor ajuta sa slabesti frumos,treptat si sanatos. Dansul ajuta si el,dar este de preferat sa fie cat mai energic(dansul lent nu necesita prea multa energie, deci nu te-ar ajuta foarte mult), in jur de 40 de minute/zi.Alegi varianta care-ti place mai mult.Succes.

| SaveTheNature a răspuns:

Este foarte simplu sa slabesti! Eu mananc cat vreau!
Iata ce sa nu mananci:
Dulciuri(de nici un fel)
Grasimi,carnuri(de vita, de proc)
Sucuri din comert(de nici un fel)
Nu manca sarat! Nu manca fast food! Nu manca paine alba!
Nu manca mancaruri prajite! ATAT!

Iata ce poti manca Cat vrei tu-Cat doresti!
Legume,de toate felurile(crude sau fierte,sau in supe) fructe(cate vrei)
Peste slab
Iaurt slab
Paine integrala sau mamaliguta!
Taratze,cereale fara indulcitori(cereale integrale simple)
Bea multa apa,sau ceauiuri fara zahar.
+
Incearca sa faci mai multa miscare.
Deci (poti manca, oricat de mult vrei, dar nu orice vrei.
Succes!

Peste slab