Campanii de informare, masuri de prevenire si alte mancaruri de acest gen, venite evident sa ajute populatia sa o protejeze de acest temut virus. Efectul? Neintelegeri, cateva contradictii si masuri imposibil de aplicat.
Recomandari pentru populatie transmise de MS:
Orice persoana care prezinta semne de gripa – febra, simptome respiratorii - si care a calatorit, in ultima perioada in zonele afectate (SUA –California, Texas, Kansas, Ontario si Mexic) trebuie sa se prezinte la medic si sa evite automedicatia.
In caz de aparitie a unei boli respiratorii acute febrile, se vor avea in vedere urmatorele:
Izolarea la domiciliu
Purtarea de masca care sa acopere atat gura, cat si nasul (inclusiv la domiciliu)
Anuntarea imediata a medicului de familie
In cazul in care medicul de familie nu poate fi contactat sau persoana nu are medic de familie, se va prezenta de urgenta la camera de garda a unei unitati de boli infectioase (spital de boli infectioase, sectia de boli infectioase.
Alte recomandari:
intensificarea regulilor de igiena personala – in special spalatul pe maini
folosirea batistei personale pentru tuse si stranut
evitarea automedicatiei
evitarea aglomeratiei
evitarea calatoriilor in zonele afectate. In cazul in care acestea sunt inevitabile, se recomanda respectarea cu strictete a regulilor de igiena personala
Ok, sunt de bun-simt si extrem de utile, recomandabile ca sa spun asa, dar nu prea pot fi puse in practica multe dintre acestea:
- de exemplu "evitarea aglomeratiei" este aproape imposibila, asta daca nu cumva zburam, sau traim intr-o lume statica, care nu este in continua miscare. Ups, nu se pare ca nu ne putem izola in casa din foarte multe motive, pe care nu are rost sa le enumar
- la cel mai mic semn de febra, rinoree, tuse, etc. izolati-va la domiciliu: si oare cine a facut acest lucru, cand in ziua respectiva, pe langa serviciul care nu stiu daca ar intelege ca am o mica tuse, putina rinoree si putina febra, mai am si altele care nu suporta amanare. Dar cei mai multi nu se izoleaza de frica pierderii locului de munca in vremuri atat de vulnerabile in campul muncii.
- si pana la urma, cine se prezinta la medic la primul stranut, prima febra si la alte simptome de acest fel? Majoritatea renunta la a mai consulta medicul de familie tot din cauza sistemului: programari, refuzuri, amanari, ignoranta, care oficial, sau nu, se intampla in Romania anului 2010. Iar la urgente, nu se uita nimeni la tine daca nu manifesti toate simptomele odata si, evident, daca nu esti pe cale sa lesini, si inteleg si acest aspect, pe de-o parte, caci sunt suprasolicitate si cu personal putin.
Si uite-asa a aparut intre timp vaccinul, toate problemele pareau sa se sfarseasca, dar de unde, parca acum s-a declansat isteria neincrederii si fricii de vaccin, mai ceva ca de gripa porcina, care omoara pe capete zi de zi, oameni nevinovati.
- insa nici acesta nu a fost lipsit de zvonuri dintre cele mai ciudate, si inca mai este, insa neclaritati si ambiguiitati cu siguranta exista si mi s-a intamplat sa le constat chiar eu: am sunat la medicul de familie (care avea vaccinul), dar care mi-a zis ca daca nu sunt complet sanatoasa, adica sa nu am simptome de raceala deloc, sa nu il fac pentru ca fac chiar gripa porcina, ceea ce m-a cam speriat sincera sa fiu. Insa ulterior, mai aud la tv un epidemiolog care sustine ca nu este indicat sa faci vaccinul daca ai o usoara stare de raceala sau gripa si simptome asociate lor, nu pentru ca faci gripa porcina, cum mi-a spus medicul de familie, ci pentru ca eficienta scade
- in invalmaseala cauzata de „isteria vaccinarii" si in dorinta de a imuniza cat mai multe persoane, nu mai esti intrebata nici macar cele 2 intrebari esentiale, daca esti alergica la ou si la fulgi de gaina –cel putin pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic in momentul in care mi-am facut vaccinul; si chiar daca se presupune ca deja stie oricine care sunt contraindicatiile, tot trebuie chestionati pacientii, pentru ca, poate unii chiar nu citesc ziare si nu se uita la tv, ceea ce e improbabil, dar totusi ramane o ipoteza demna de luat in seama.
Sper ca te-am putut ajuta!
Bafta
Gripa porcina este produsa in laborator de catre francmasonii illuminati ce controleaza aceasta lume si doresc sa depopulze planeta in proportie de 90% pana in 2012 pentru ca ei sa poata avea o rasa de sclavi pentru totdeauna si ei sa aiba acces la toata tehnologia pe care oricum o au acum dar o tin sub secret. Metoda lor este si imbecilizarea maselor prin TV, massmedia si produse alimentare/etc. in care introduc anumite substante gen aspartam care micsoreaza numarul neuronilor in creier si produc cancer.
Se cam stie. Vizioneaza : Zeitgeist, Esoteric Agenda, Kymatica, Obama Deception.
Ei au creat gripa porcina si vaccinul, cauta georgia guidestones pe internet si ai sa vezi ce vor ei cu adevarat si care le este scopul : sa reduca toata populatia planetei la 500 milioane pentru totdeauna, sa insclaveasca o rasa de cativa oameni si sa devina regii planetei cu tehnologie de care dispun desi o tin sub secret.
Una din cele mai puternice arme ale lor este TV`ul si massmedia, care indobitocesc populatia si astfel prostia guverneaza planeta.
Guvernul Boc a adoptat anul acesta codex alimentarius, unul din planurile acestor francmasoni illuminati care consta in introducerea unor antifungici cancerigeni in toate fructele si legumele de pe piata, rezultatul va fi cancer in masa si miliarde de morti.
Exista vesnicele recomandari de la tv: poarta masca, evita aglomeratia, tuseste in servetel si arunca-l, spala-te pe maini des. Dar chiar daca reusesti sa respecti majoritatea acestor indicatii, nu este sigur 100% ca scapi.
Ceea ce iti recomand eu este sa te inarmezi cu optimism si nepasare fata de ce auzi in jur. Gripa porcina este speciala doar pentru ca este "porcina". Cea umana face tot atat de multe victime, dar nu face audienta, nu? Pentru ca e prezenta aici de dinainte sa avem televizoare, asa ca nu mai e trendy.
Nu iti face vaccinul. Mai multe tari europene considerate civilizate au refuzat sa il faca, si sigur au un motiv bun.
Intrebare: de ce tii mortis sa te protejezi de ea? sunt sigura ca la varsta ta ai imunitatea foarte ok si chiar daca ai face gripa, ai face o forma usoara care sa te deranjeze o saptamana si apoi ai anticorpi frumosi, naturali, fabricati de corpul tau. Nu te lua dupa ce spun ei, ca gripa ii loveste in special pe tineri, ei spun asta ca sa fie vaccinati copii, care peste ani vor fi mai usor de urmarit - vaccinul neffind testat suficient, pentru ca populatia "panicata" avea nevoie de un remediu. Doar e gripa ucigasa, nu?
Dupa cum spune toata lumea ar putea fi mortala, dar e de ajuns sa nu stai in locuri aglomerate.
Pai incearca sa eviti in primul rand contactul cu aglomeratiile daca e posibil. Mananca multe fructe si legume sunt foarte bune. Au un rol important in intarirea sistemului imunitar. Bineinteles cand pleci la scoala si cand te intorci asigura-ti o igiena corecta a mainilor. Daca la scoala iti cumperi manacare foloseste un servetel sau propriul ambalaj al produsului respectiv pentru a nu lua contatc cu mainile.Nu cred ca e cazul sa-ti mai zic de masca nu ai purta asa ceva, probabil ai spune ca sunt nebuna dar daca totusi esti interesata le gasesti la orice farmacie si sunt ieftine. A da si in ultinul rand incearca sa te fereste de persoanele deja racite/gripate.Nu sta pe langa ele, ocoleste-le.
Prima trebuie sa-ti pui vaccina anti gripala(daca ai peste 16 ani), trebuie sa maninci ceapa si usturoi, trebuie sati speli miinile dupa ce ai pus mina pe ceva murdar etc.