| nosferatu15 a întrebat:

Îmi doresc foarte mult sa mă îngraş. Mănânc extrem de mult în fiecare zi, de la fast-food, mâncare bogată în proteine şi grăsimi şi nu pun niciun kg pe mine... Ce să fac? Am făcut o obsesie cu chestia asta sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mancarea de la fast-food este toxica, daca metaboslismul tau este unul rapid, mancand fast-food nu numai ca nu te vei ingrasa, ci vei slabi. mananaca numai mancare gatita in casa, cu legume si carne, ciorba obligatoriu la o masa pe zi, multe gustari de fructe si legume, fa sport ca sa-ti cresti pofta de mancare si asa vei lua in greutate.

| Cosmin86 a răspuns:

Ce inseamna "mananc extrem de mult"?

ai mancat vreodata 60 de copane de pui intr-o zi? nici aia nu e "extrem de mult".

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Da-o n colo de anxietate. Daca esti baiat ...muschiii,daca esti fata nu prea stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| Cris06 a răspuns:

Buna,
Eu am avut aceeasi problema, insa am rezolvat-o. Iti pot da ceva sfaturi de baza, insa daca chiar vrei sa reusesti iti pot propune un tratament 100% natural pe langa aceste sfaturi. ( Eu in 3 saptamani am pus 1kg si 300g de masa musculara)

1- Calculeaza-ti necesarul caloric
2- Consuma cu 300-500 calorii mai mult
3-Renunta la tot ce inseamna mancare nesanatoasa
4- Informeaza-te despre ce inseamna asociere corecta a alimentelor.
5-Consuma 2 - 2, 5 g de proteina pentru fiecare kg. de corp.
6-Bea minim 2 l de apa pe zi.

Daca vrei mai multe detalii, te rog lasa-mi un mesaj.

| GameOverBitch a răspuns:

Aceeasi problema am si eu... Iau vitamine de cateva luni, si nu au nici un efect. Eu spun ca este din cauza metabolismului...