anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, imi doresc sa ma apuc de fumat. Voi ce credeți? Cum va simțiți cand fumați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OvYdYu2597 a răspuns:

Este cea mai proasta idei de a te apuca de fumat eu nu te sfătuiesc

41 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Dacă ai vrea sa te apuci sa fumezi nu ai pune întrebarea asta aici. Fumătorii nu se apuca fiindcă se simt într un fel anume și nu iau decizia asta rațional, de regula se întâmplă cu anturajul, mai fumezi ocazional apoi fără sa simți devii fumător. Dacă gândești treaba asta, o analizezi, părerea mea este ca nu te mai apuci fiindcă nu are logica

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sandutaxi a răspuns:

De cand fumez din givecul mamei cu de buzuioc ma simt raut si de cateva zile am incieput sa imi iau la buciata de la gigi

| kGeorge a răspuns:

Bună, imi doresc sa fac cancer. Voi ce credeți? Cum va simțiți cand sunteți dependenți de substanțe cancerigene?

| Jonathan81 a răspuns:

06.03.2022 ora 03:45 Mai făcut să râd, esti bine și nu ști cum să dai de rău ă? sad

| AlessiaBisa a răspuns:

Ma simt foarte bine, de cand m-am apucat de fumat mi au crescut 2 aripi si usor usor imi iau zborul

| AndreiGaming123A a răspuns:

Fumeza jointuri sunt bune decat fumatul.

| AndreiGaming123A a răspuns (pentru RTK):

Eu as zice sa fumeaza jointuri decat tigari obisnuita. jointurile sunt tari mai tari decat tigarile.

| AlexIonut1337 a răspuns:

Mai bine stai cuminte, cumperi moartea cu banii.

| Lorena6879 a răspuns (pentru AlexIonut1337):

winking