Ouale raman lipite de par chiar daca continutul lor moare. Asta este un motiv pentru care parul trebuie tuns scurt.
Eu stiu ca apa sarata ajuta sa scapi de oua. Normal petrolul distruge (omoara) si ouale, dar ele sunt bine prinse in par cu un fel de 'clei', iar apa sarata dizolva acest 'clei'.
Te tunzi f scurt și și dai de mai multe ori cu gaz / ( cu gaz, cu motorină, cu benzină, cu petrosin, etc. cel mai bun este tot gazul, că este mai gras. )
Gazul este în acest caz, ceva lichid și anume un produs petrolier mai gras așa, în genul benzinelor sau al motorinei.
De fapt ordinea este : te dai cu gaz de mai multe ori ca să mai cadă o parte din ouăle de păduchi și te speli bine pe păr de mai multe ori ca să nu mai pută a gaz, și apoi mergi la frizer, că dacă te vede cu ouă de păduchi în părul capului, refuză să te tundă, ca să nu își spurce mâinile și foarfeca.
Trebuie dat cu gaz și în rest pe unde mai ai păr, eventual poate fi tuns scurt sau epilat. Părul rezultat trebuie ars.
Te poate tunde și mă - ta cum se pricepe și ea, iar la urmă de tot mergi la frizer, să te tundă și mai scurt, dar uniform.
În câteva zile scapi cu totul, de păduchi, dar trebuie spălate și fierte și fața / fețele de pernă și cearceafurile și hainele și lenjeria și totul.
După ce te tunzi foarte scurt trebuie să te piepteni cu un pieptene des, cu spațiu dintre dinți foarte mic.
După ce te tunzi f scurt Te dai de mai multe ori cu gaz ca să fi sigură Tu că ai scăpat de toate ouăle de păduchi.
Cine ți-a spus de petrol este tâmpit, că petrolul este ceva negru care murdărește groaznic.
Sunt produsele petroliere gaz și gaz lampant, și cu așa ceva trebuie să te dai. Este ca o benzină dar mult mai grasă.
Dacă nu găsești de cumpărat gaz amesteci benzină sau motorină cu ulei alimentar, mai vechi.
Cred că am și eu, niște sticle de ulei alimentar cam vechi și dacă vrei ți le dau ție, dacă le găsesc, și dacă ești din București.
Rade'te in cap mai bine, ca si asa e vacanta acum.Stai si tu 2-3 saptamana in casa pana iti creste din nou parul.Mult mai usor decat sa stai cu diferite tratamente
Da...Te dai cu gaz,motorina,benzina,cum a spus Mihai si dupa aia aprinzi ceva, un chibrit, o bricheta
Si eu am avut paduchi de 2-3 ori in copilarie. Wekyyy . Am scapat cu tamponari la radacina firului de par cu petrol. Iar mama ii scotea unul cte unul cand se zvarcoleau in chinuri groaznice . De oua am scapat cu piaptanul des si cu acuitatea vizuala a mamei favorizata fiind de culoarea inchia a parului meu. Nu a fost necesar sa ma tund, iar parul meu era luuung. Sanatate si succes la paduchit . Chiar nu ai de ce sa iti fie rusine mai ales ca lighioanelor le place in parul curat. :*
Http://www.tpu.ro/sanatate/cum-poti-sa-scapi-de-paduchi-si-lindeni/
http://www.topsanatate.ro/......-post.html
http://parinti.acasa.ro/......13855.html
http://www.tpu.ro/......u-de-unde/
http://www.copilul.ro/......-6444.html
am decat aceste link`uri.
funda nu imi este acum f necesara...
eu iti tin pumnii.
lasa funda si scapa de aiaa:o3
Mergi mai fata la medic sau la farmacie ca sint produse speciale.O sa-ti arzi pielea capuli cu gaz.Copii mei au avut paduchi si eu, invatat de tembeli i-am dat cu gaz.O sa faci o eczema sau o drmatita de n-o sa stii de tine. Exista odata un produs,''Lindan'', probabil de linden, oul paduchelui vine denumirea. Ouale moarte nu de desprind decit manual.E bine sa te tunzi si f scurt.La cit ti-ai ars parul cu tot felul de solutii e nevoie de regenerare.Si apoi iti poti alege impreuna cu o coafeza desteapta o frizura aproape de nr zero, asa...trendy-flendy sa dai lumea pe spate.
Nu scapi definitiv nici daca te dai cu petrol, nici cu otet nici cu pedex.Cel mai bine e sa aiba cineva rabdare si sa te curete zilnic, sa incerce sa iti ia toti lindinii.
Buna Dya in primmul rand nu este atat de rusinos cred ca majoritatea copiilor au avut paduchi in copilarie(gradinita, scoala, liceu etc...)si eu am avut de 2 ori si si mie mi-a fost rusine dar m-am tratat cu Pedex si in legatura cu ouale,ele desi mor tot sunt prezente pe firul de par, eu am cumparat Pedex impreuna cu un piaptan foarte des dar tot au mai ramas ouale pe firele de par asa ca mi-am rugat o prietena sa ma ajute alta solutie nu vad, sper ca am fost de ajutor.Capu sus si asta este nu e ceva iesit din comun, te pup si sa auzim de bine:*